Feesten & Partijen

Ook hebben wij een prachtige locatie voor uw feesten of partijen. Of het nou een bruiloft, verjaardag of een 25 jarig huwelijk is, bij ons bent u altijd aan het juiste adres! In overleg met u zullen wij geheel naar  wens uw feestavond verzorgen! De zaal hebben we vernieuwd en we zijn trots op het resultaat. Zeker de moeite waard om eens te komen kijken!

Mooie ruime zaal voor u feesten en partijen. Bij ons is bijna alles mogelijk. U kunt uw feest afkopen per persoon maar ook kunt u consumpties per persoon berekenen. U heeft keuze in hapjes zoals bittergarnituur, stokbrood, wraps etc. Maar ook kunnen wij hapjes serveren naar uw keuze!

Ook kunnen wij aan het einde van uw feestavond een broodje serveren met bv ham/kaas/bacon/ei.. of natuurlijk weer iets naar uw keuze. (friet) buffetten tijdens uw feest is ook mogelijk.

Tevens kunnen wij u ook adviseren en bemiddelen in een goede band of Dj.  Mocht u interesse hebben om in ons mooi oud bruin café feest te willen geven dan kan dit in overleg.

Kortom alles naar uw wens verkrijgbaar! Heeft u interesse? Loop dan eens bij ons binnen of maak een afspraak 0412-492463.

Tot ziens bij Café zaal de Schutskooi!